Sider

mandag 29. september 2014

Presentasjonkisse med tekst

Her er det ei kisse med hvordan eg ser for meg hvordan bilde skal sjå ut
Det som skjer på bilde mitt er det at det er venner som spiller spill. Det dei spiller er monopol. Jeg hadde lyst til å lage dette fordi det er nesten aldri blir det enighet i monopol, mens det er andre som vil spille vil noen som tuller for å stoppe spillet.
Dei sitter med eit bord og sitter å drikke brus og ete popcorn det er på kjøkken bordet inne sjå den eine vennen å spiller vennene spiller monopol og har det kjekt heilt til det blir krangel og ein som begynne å tulle for å stoppe spillet.
Det er fem personer der som spiller monopol spillet.
Det er ein person som gjør eit trekk , han vise ryggen til. Det han har på seg er ein genser med dongeribukse. Han og den andre prøver å spille spillet.
Den andre personen som sitt vedsiden av han første personen har vanlige joggeklær/trenings klær på seg. Det han gjør er å tenker på neste trekk, han sitter der og ser ut som han tenker. Han konsentrerer seg veldig på grunn av han liker å spille monopol.
Den tredje personen heller på å tuller. Han har på seg ein parykk og har på seg ei liverpooldrakt med ei kortbukse. Han spiller ikke fordi han liker ikkje å spiller monopol og det er derfor han tuller for å gjøre noe annet.

Dei to siste som sitte å spiller krangler om spillet. Det som har skjedd er at dei anklage hverandre om spillet at den eine jukset. Den fjerde har på seg ein genser og dongeri bukse. Han er veldig sint og vil bare avslutte spille. Den femte har på seg bomull genser og bukse og han har ein svart parykk på. Han forstår ikke hva han meine eller vet ikke hvorfor han er sint på han for det var han fjerde som juksa meiner han.  Dei blir da veldig sinte på hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar